Öppna landslagsläger för U17, U20 och U24 – med coacherna från BEL U24.

21-22 oktober arrangerar SUF öppna landslagsläger för U17, U20 och U24 i Malmö. Med lägren tar vi avstamp mot mästerskapen 2024 och 2025. Lägren hålls både inomhus och utomhus på gräs- och konstgräsplaner vid Malmö Stadion och Kombihallens inomhushall (60x60) på konstgräs.

På plats har vi Valerio Ioani och Ine Lanckriet som coachade Belgiens U24-lag till silver i VM i somras. Stommen från U24-laget tog några veckor senare guld med Belgiens openlag i EUC.

Val har ett imponerande CV. Han startade i Bologna och italienska förbundet innan en 10-årig sväng till USA och Oakland. Nu är Val tillbaka i Italien, och han coachar och utvecklar lag på heltid. Val är känd för sina idéer och metoder som går ut på att skapa förutsättningar för spelare att fatta snabba och smarta beslut på planen. Spelsystem är viktigt, men viktigare är spelarens intelligens och färdigheter, samt en trygg och kreativ miljö. Här kan ni följa Valerio på Facebook och en podcast från hans tid i Oakland.

Ine är från Gent i Belgien och har också en imponerande bakgrund. Som spelare i Yaka, och nu som motorn i den lokala föreningen Gentles verksamhet. Gentle har runt 300 ungdomsspelare i alla ungdomsklasser. Ine deltar aktivt i utvecklingen av de yngre spelarna samtidigt som hon slussar de äldre vidare till seniorlag. De flesta spelarna i Belgiens U24-lag kommer från Ines arbete med ungdomar lokalt i Gent. Inne på Facebook hittar du här.

Både Val och Ine har kunskap och dokumenterad framgång i ultimate från gräsrot till elit. Rekrytering, utbildning och utveckling i världsnivå.

Lägret öppet för våra U17-, U20- och U24-spelare - men också för ledare och coacher. Vi från SUF hoppas att så många som möjligt tar chansen att delta – både spelare och ledare – när två av de hetaste ledarna i världen kommer till Malmö.

Lägret är uttagsgrundande för kommande läger inför EYCU 2024, WJUC 2024 och WU24 2025. 

Öppet landslagsläger för U17, U20 och U24:

  • Datum: 21-22 oktober

  • Starttid: Lördag 21 oktober kl 11:00

  • Sluttid: Söndag 22 oktober kl 14:00

  • Var: Malmö Stadion plan 7 (gräs), 9 (konsgräs) och Kombihallen (inomhus, konsgräs)

  • Kostnad: 0 kr. Inkluderar 2 luncher, men inte resa eller boende.

  • Boende: Good Morning Hotel, 200 m från planerna, i 2- eller 3-bäddsrum. Pris från 365-395 kr/natt/person

  • Resa: SUF administrerar tågresa till grupprabatt från Göteborg, Örebro och Stockholm. Från Örebro och Stockholm nattåg (i liggvagn) fredag kväll. Från Göteborg morgontåg. Returresor söndag efter kl 14.
    Pris: 500 kr/person, t.o.r

  • Anmälan: Senast 1 oktober här: https://forms.gle/gvDYwkyWLdvxgKm4A.
    I anmälan anger du om du vill att SUF bokar boende och resa.

Foto taget ovanifrån. Överskådning av Stadionområdet i Malmö.
Föregående
Föregående

SENIOR: Öppet landslagsläger i Malmö 7-8 oktober för open och dam

Nästa
Nästa

SVENSKULTIMATE.SE